שעועית ירוקה מוקפצת עם בשר טחון
אני מכינה את המנה הזאת לעיתים קרובות זאת אחת המנות שאני הכי אוהבת לוקח 10 דקות עבודה בתוספת סלט ירקות ויש ארוחת צהרים מושלמת. משביעה, טעימה דיאטתית וסופר בריאה.
זה פתרון מושלם שאין משהו מוכן ורוצים ארוחה מהירה אני הרבה פעמים מכינה את זה שיש אוכל לילדים שאני מעדיפה לא לאכול כמוהם... תמיד אבל תמיד השעועית נגמרת לא חשוב מה עוד וכמה הכנתי.
אופן ההכנה:
קוצצים את השום, הג’ינג’ר והפלפל החריף.
שופכים על השעועית הירוקה מים רותחים נותנים לה לעמוד במים 2 דקות ומסננים
מחממים את השמן במחבת רחבה מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד להשחמה ורק אז מוסיפים את השום הג’ינג’ר הפלפל החריף/
מוסיפים את הסויה, התבלינים ומערבבים
מוסיפים את השעועית החלוטה וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
מרכיבים:
- חבילה של שעועית ירוקה קפואה
- 300 גרם בשר טחון
- שמן קוקוס/שמן זית
- 2 שיני שום
- 2 ס"מ שורש ג'ינג'יר
- 1-2 פלפל חריף אדום
- 3 כפות סויה
- 1מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף שמן שומשום