בריא במטבח, טעים בבטן – סדנאות חווייתיות של בישול בריא במטבח שלכם
בין אם אתם מבשלים למשפחה או רוצים לעשות ארוחה טעימה לבני זוגכם, בין אם אתם מחפשים פעילות כיפית לעשות עם היקרים לכם או פשוט רוצים להעשיר את עולמכם בקורס שהוא חוויה טעימה ומהנה.
סדנאות הבישול הבריא של נועה פרומן מביאות ישירות אל המטבח שלכם את הידע, הכלים, הטעמים והחוויה – מתוך כוונה לאפשר לכם ליהנות מהתהליך באזור הנוחות המוכר והבטוח שלכם, בכלי הבישול והאפייה הקיימים אצלכם.
בנוסף לחוויית הבישול והטעמים אני מתמקדת בתזונה טבעית ומלמדת את המשתתפים:
- כיצד לנהל מטבח בריא ולבנות תפריטים מזינים המותאמים לכל המשפחה
- דרכים להרחיב ולחדש את מאגר המתכונים והרעיונות לארוחות בריאות
- אילו שמנים כדאי שיהיו בבית
- מהם התחליפים הבריאים לסוכר לבן
- מדוע חשוב לצרוך סיבים, חלבון מלא, ואיך מקבלים חלבון מלא מהצומח
- כמה ארוחות מומלץ לאכול ביום
- ועוד
בסדנאות הבישול אני נעזרת בידע שלי כנטורופתית מוסמכת על מנת להכיר לכם עשבי תבלין וחומרי גלם חדשים אשר יכולים לסייע לכם ביום יום בדרכים שונות.
ומעבר לכל זאת אנו מבשלים יחד, נהנים ואוכלים את פרי יצירתנו בכל מפגש.
איזו סדנה תרצו להזמין?
(לתפריט לדוגמה פשוט עמדו על התמונה)
סדנת ערב בריא וחווייתי לנשים
תפריט לדוגמא סדנת נשים:
- מרק כתום עם חלב קוקוס
- לחם כוסמין עם אגוזים ושני ממרחים לבחירה
- קישואים ממולאים בקינואה בשני צבעים ברוטב עשבי תבלין חמצמץ
- כרובית אפויה ברוטב קשיו או/ דפי אורז עם ירקות מוקפצים ואצות
- צ'יפס בטטה בתנור בניחוח חמאת בוטנים
- פטריות ממולאות בתרד עם צ'יפס קייל
- מלבי קוקוס
- טרפלס שוקולד בטעם תפוז
סדנה בסגנון אסייתי
תפריט לדוגמא סדנא בסגנון אסייתי
- מרק אסייתי עשיר עם פטריות ואצות
- אגרול ״וייטנאמי״ – דפי אורז ממולאים בירקות ואצות ברוטב הדרים וג'ינג'ר
- פאד תאי – אטריות אורז ושפע של ירקות מוקפצים
- שניצל טופו אפוי בתנור ברוטב חלב קוקוס וקארי
- תבשיל דאל – תבשיל הודי מפורסם העשוי מעדשים כתומים או שחורים
- אורז כתום לימוני
- סלט ירוק טרי מהשדה
- טפיוקה ברוטב קוקוס ופירות
- כדורי שקדים עם ג'ינג'ר