שניצל עוף בלימון וחרדל במחבת לא מטוגן 

במקום השניצל המטוגן המלא בשמן והלא בריא.... שניצל בלימון טעים קליל מהיר הכנה תוספת של סלט וירק מבושל ויש לנו ארוחת צהרים נהדרת.
אצלי כל הבנים ממש אוהבים את זה. וזה אחד המתכונים המכבים אצלי בצהרים. 
עם נשאיר זה ממש טעים יום למחרת לחתוך ברצועות ולהוסיף לסלט קר.

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הלימון, קליפת לימון השמן זית חרדל, תימן מרווה והמלח
צורבים את שינצל משני הצדדים רק כ -2 דקות, שהיה חצי עשוי
יוצקים את התערובת למחבת. הופכים את העוף במחבת פעם או פעמיים.
ממשיכים לבשל עוד 5-10 דקות מחוסה על אש קטנה.
לפני הגשה מפזרים פלפל גרוס.

מרכיבים:

  • חצי קילו חזה עוף פרוס לשניצל
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס לימון + קליפת לימון מגורדת
  • כף חרדל
  • ענף טימין אן קצת אבקה יבשה
  • כמה עלי מרווה
  • מלח
  • פלפל שחור

בתאבון