שניצל עוף בלימון וחרדל במחבת לא מטוגן
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הלימון, קליפת לימון השמן זית חרדל, תימן מרווה והמלח
צורבים את שינצל משני הצדדים רק כ -2 דקות, שהיה חצי עשוי
יוצקים את התערובת למחבת. הופכים את העוף במחבת פעם או פעמיים.
ממשיכים לבשל עוד 5-10 דקות מחוסה על אש קטנה.
לפני הגשה מפזרים פלפל גרוס.
מרכיבים:
- חצי קילו חזה עוף פרוס לשניצל
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס לימון + קליפת לימון מגורדת
- כף חרדל
- ענף טימין אן קצת אבקה יבשה
- כמה עלי מרווה
- מלח
- פלפל שחור