שניצל בתנור
לקח לי הרבה זמן למצוא מתכון שבאמת היה טעים כמו שניצל ללא טיגון.
זאת הגירסה המנצחת. זה ממש מהיר הכנה, בריא ודיאטתי שווה ללמוד להכין.
לרוב שאני עושה את המנה הזאת ביחד עם צ'יפס צבעוני שגם אותו אני אופה בתנור.
אני חותכת בטטה, סלק, קולרבי, תפו"א (שהבנים שלי אוכלים) בצורת צ'יפס מזליפה מעל שמן זית וקצת מלח גס אפשר ומוסיף קצת תבלינים כמו תימין, רוזמרין ומרווה
הכל נכנס לתנור ל 40-50 דקות.
אופן ההכנה:
לערבב את הביצה עם החרדל
לערבב את פרורי הלחם עם התבלינים.
לתבול כל חתיכת פרגית בביצה ואז בפירורי לחם
לרפד תבנית חסינת חום בנייר אפייה ולסדר מאליו את חתיכות הפרגית העטופות בפירורי הלחם.
לאפות בחום של 200 כ- 40 דקות. זהירות שלא יתייבש.
מרכיבים:
- חצי קילו פרגיות חתוכות לחצי באורכם
- 1 ביצה + כפית חרדל
- פרורי לחם הכי טוב להכין לבד או לקנות פרורי לחם מכוסמין ללא תוספת
- כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- כפית רגיל עוף
- וקצת מלח