שומשומיות עם שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
לחתוך את השוקולד לחתיכות קטנטנות
לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה
משמנים ניר אפייה במעט שמן.
מניחים על חצי מהנייר את נייר תערובת השומשום ועוטפים את הצערובת בחצי השני של הנייר ומשטחים לשיכבה אחידה משתדלים לשמור על מלבן/ריבוע.
מסרים שיכבה נייר אפייה העליון
אופים בחום נמוך 150 ב- 15 דקות עד שהעוגיות מעט מזהיבות.
חותכים למלבנים בגודל הרצוי.
מרכיבים:
- 1 כוס שומשום
- 1/4 כוס מייפל
- 1 חלבונים
- 50 גרם שוקולד מריר 75%