ריבועי תמרים וקוקוס מטריפים
אופן ההכנה:
לטחון את התמרים עם האגוזים להוסיף את הלימון והקקאו.
לסדר בתבנית עם ניר אפייה בגודל 20*20
לערבב את כל חומרים של שכבת הקוקוס ביחד לתערובת אחידה ולהשטיח מעל התמרים
להכניס למקרר לשעה עד ששכבת הקוקוס תתייצב.
להמיס את השוקולד עם סילאין וקרם קוקוס.
לפני הגשה לחתוך לריבועים קטנים ולשמור בקופסא סגורה במקרר.
מרכיבים:
- שכבת תמרים
- 250 גרם תמרים מגולענים
- כוס אגוזים או/ו שקדים (ממליצה לערבב)
- קצת לימון
- כף קקאו איכותי
- שכבת קוקוס
- כוס קרם קוקוס
- כוס וחצי פתיתי קוקוס
- 1/2 כוס קמח שקדים
- 2-3 כפות מייפל טהור
- שכבה שוקולד
- שוקולד מריר 100%
- 2 כפות קרם קוקוס
- 2 כפות סילאין