קרקר חומוס וזעתר ללא גלוטן

קרקרים פריכים עשירים בחלבון ללא גלוטן.
בהחלט פתרון טוב שמתחשק משהו או שרוצים להביא משהו לטיול או מפגש עם חברים.
קרקרים בריאים, מאד משביעים ועשירים בחלבון.
נשמרים עד כשבועיים בכלי אטם וסגור.

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הקמח חומוס, שומשום, זעתר מלח ופלפל מוסיפים את השמן זית והמים ומערבבים היטב.
נותנים לתערובות לעמוד במקרר חצי שעה (בערך)
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים את התערובות בשכיבה אחידה על כל התבנית.
מפזרים מעל עוד קצת זעתר ושומשום.
אופים ב 200 מעלות בתנור שחמם מראש. בערך 25-30 דקות זה נעשה שחום וקריספי.
חותכים לריבועים/ משולשים לפי הגודל הרצי
ושומרים בכלי אטום. 
אם הקרקרים מקבלים לחות אפשר להכניס אותם שוב לתנור ליבוש חוזר.

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח חומוס
  • 1/2 כס שומשום
  • כף זעתר
  • 1/4-1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 1 כוס מים
  • קצת מלח ופלפל

בתאבון