קרבל תפוחי עץ – ללא סוכר וגלוטן
אופן ההכנה:
קולפים וחותכים את התפוח לקוביות.
במחבת עם קצת שמן או חמאה מקפיצים את התפוחים ביחד עם הקינמון למספר דקות עד שיתרכו מעט.
מסדרים בתבנית קטנה חסינה מחום.
קראמבל
בקערה מציבים את כל המרכיבים וממוללים אותם לפירורים. ניתן לבצע את הפעולה גם בפולסים במעבד מזון. (אני עושה את זה באצבעות.
מסדרים את הקראמבל על שכבת התפוחים.
אופים במשך 20-25 דקות ועד להזהבה של הקראמבל בחום 170 מעלות
ומגישים חם.
מרכיבים:
- 2 תפוחים עץ ירוקים
- קצת שמן זרעי ענבים או חמאה
- כפית קטנה של קינמון
- כפית סילאין
- לקראמבל
- 1/4 כוס קמח שקדים
- 1/4 כוס קמח טף
- 1/4 כוס קמח טפיוקה
- 1/4-1/3 שמן קוקוס/זרעי ענבים
- חופן אזוגי מלך או שקדים