קציצות עוף עם מחית בטטה בתנור

אלו קציצות טעימות נמוכות בפה שכולם הולכים להתאהב בהם גם מי שלא אוהב בטטה.

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים ביחד ומכניסים למקרר לשעה 
יוצרים כדורים עם ידיים לחות ומסדרים בתבנית חסינה בחום עם נייר אפייה
משטחים מעט כל קציצה ואופיים עד שהקציצה מזהיבה מעט. בערך 35 דקות בחום 190 מעלות. מומלץ להפוך באמצע האפייה.
הקציצות צריכה להיות קריספיט מבחוץ ומפנים רכה.. 

מרכיבים:

  • חצי קילו חזה עוף טחון
  • 1 בטטה בינונית מבושלת ומעוכה למחית
  • 1 בצל מגורד בפומפיה 
  • 3 כפות גדושות קמח עדשים כתום
  • 1 ביצה
  • חופן פטרוזיליה/כוסברה קצוצה קצוץ
  • 1/2 כפית אבקת קארי
  • מעט מלח ופלפל שחור גרוס

בתאבון