קישואים צרובים עם סלט ירוק ופרי

זה אחד הסלטים היותר יפים שאני מכירה.  
את הקישואים הצרובים הייתי מכינה לחוד ופעם נשאר לי קצת קישואים וערבתי עם חסה .
מאז אני נוהגת תמיד להכין את הקישואים עם תערובות של עלים ירוקים, חסה בשילוב של פרי מתקתק חמצמץ ליופי ולתאם.
את הקישואים אפשר להכין מראש ורק ברגע האחרון לערבב עם הירוקים. 

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את השמן זית, מיץ לימון, שום, תימין נענע ופטרוזיליה 
פורסים את הקישואים לאורכם לפרוסות אחידות ודקות
במחבת פסים חמה מאוד צורבים את הקישואים משני הצדדים ומעבירים את הקישואים הצרובים לרוטב ומצננים.
בקערה יפה מסדרים את עלי החסה ושאר העלים הירוקים.
 לפני הגשה שופכים את הקישואים עם הרוטב ומערבבים היטב.
ומקשטים עם ענבים הפרי.

מרכיבים:

  • נבטי חמניות
  • רוקט
  • פרי- נקטרינה, ענבים סגולים, תותים
  • 2-3 קישואים טריים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 4 שיני שום פרוסות דק
  • קצת פטרוזיליה, קצוצה 
  • עלי תימין, מופרדים מהגבעול 
  • עלי נענע קצוצה
  • מלח גס ופלפל

בתאבון