צ'יפסים צבעוניים

צ'יפס בלי רגשה האשמה תוספת נהדרת לכל מנה.
ממזמן זנחתי את צ'יפס תפוחי אדמה הטבול בשמן. האמת שגם לרוב הלקוחות שלי יש מספיק מודעות להפסיק לאכול מטוגן ולהפחית תפוח אדמה, אבל...
יחד עם זאת, אני מאמינה שבכדי לרדת במשקל צריך להפסיק "לעשות דיאטות" ולהתחיל לאכול הכל בצורה מאוזנת. 
מזמינה אתכם להכיר את התוספת הזאת טעימה, פשוטה, מהירה להכנה, יפה ויכולה לשמש כתוספת למה עיקרית או לשדרג כל סלט ירוק. אפילו ילדים בררנים הולכים ללקק את האצבעות.

אופן ההכנה:

מחממים תנור 200 מעלות
חותכים את הירקות למקלות ומייבשים מעט בעזרת נייר סופג
מסדרים בתבנית עם נייר אפייה מזליפים מעט שמן זית מלח ופלפל
אופים כחצי שעה עד הזהבה. מוצאים ומצננים מעט.

מרכיבים:

  • 2 בטטה גדולה
  • 2 קולרבי
  • 2 סלק
  • 2 תפוחי אדמה (לא חובה)
  • קצת שמן זית
  • מלח ופלפל

בתאבון