פשטידת ירוקים ובצלים ללא מוצרי חלב וללא קמח

אופן ההכנה:

קוצצים קטן את החלק הלבן של עלי המנגולד. את העלים קוציצם גס 

 קוצצים גם את הבצל הירוק. 

שמים בקערה גדולה את המנגולד, התרד והבצל הירוק. 

קוצצים כרישה והבצל מטגנים מטגנים עד שהכל מתחיל להזהיב.

מוסיפים שום ואת החלק הלבן של הכרישה ממשיכים להקפיץ לעוד קצת.

מעבירים את תוכלת המחבת לקערת הירוקים (תרד, עלי המנגולד, בצל ירוק)

מוסיפים ביצים מלח ופלפל. מערבבים היטב וקצת מועכים את כל התערובות עד שמרככת.

מוסיפים את הנענע, גרדת הלימון מערבבים 

מעבירים לתבנית עגולה שניתן להכניס לתנור,ומהדקים את הפשטידה טוב עם הידיים. מחממים תנור לחום של 170 ואופים את הפשטידה כשעה או עד שהיא נראית יציבה ומוכנה. 

מוציאים מהתנור והופכים על צלחת הגשה. 

מגישים עם פרוסות לימון ולימון סחוט.

מרכיבים:

  • 1 חבילת מנגולד
  • 1 תרד 
  • 1 כרישה
  • 1 בצל
  • 4 בצלים ירוקים
  • 2 שיני שום
  • צרור נענע
  • מלח ופלפל
  •  גרדת לימון
     

בתאבון