פשטידת ברוקולי ופטריות

שילוב של ברוקולי ופטריות הוא תמיד שילוב מנצח. פשטידה דלת קלוריות בריא טעימה מזינה מתאימה לארוחת ערב ליד סלט גדול. 
לכל מי שמקפידה על אורח חיים אכותי וטעים.
(לגלות לך סוד היא ממש פשוטה וזריזה להכנה ונראת שווה במיוחד).

אופן ההכנה:

מפרידים את הברוקולי לפרחים ובמחבת קצת שמן זית מקפיצים את ברוקולי מוסיפים פטריות אחר
שפרסנו אותם מקפיצים אתם קלות מוסיפים מלח שום ופלפל
בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, חלב, קמח כוסנין, 
משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.
מסדרים את פרחי הברוקולי והפטריות ולוחצים מעט לתחתית.
אופים את הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות כ-35 דקות, עד להשחמה מצננים ונהנים.

מרכיבים:

  • ראש ברוקולי
  • חבילת פטריות
  • 2 שיני שיני שום 
  • 250 גבינת שמנת 5% או גבינת טופו
  • ½ כוס חלב אורז/ חלב סויה  
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח כוסמין או שיבולת שועל 

בתאבון