פסטה אפונה ירוקה ברוטב עגבניות
מנה ללא גלוטן ודלת פחמימות. כיום ניתן לרכוש בשווקים מרחב גדול של פסטות. אז כל מי שאוהבת פסטה וחושב לה לאכול בריא ולשמור על משקל הגוף זה פתרון מעולה.
המנה יכלה לשמש כארוחת ערב קלילה או ניתן לאסוף חזה עוף או טופו לקבל ארוחה מרכזית נהדרת ובריאה.
את הרוטב אני נוהגת לעשות בכמות גדולה ואז לשמור בצנצנת כבסיס לדברים רבים. ניתן להקפיא.
אופן ההכנה:
לערבב הכל ביחד לשמור במקרר לפחות יום לפני הגשה
לפני הגשה לפזר אגוזי מלח.
מרכיבים:
- 3 גזרים חתוכים למקלות
- 3 סלקים חתוכים למקלות
- 2 קולרבי חתוכים למקלות
- קצת ג'ינג'ר מגורד
- חופן חמוציות
- אגוזי מלך( לפני ההגשה.)
- 1/2 כוס שמן
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/4 כוס חומץ אורז
- כף שטוחה של סילאין
- לערבב הכל ביחד לשמור במקרר לפחות יום לפני הגשה
- לפני הגשה לפזר אגוזי מלח