פנקייקים עם תפוח עץ
אופן ההכנה:
פנקייק:
ערבב ביחד את המרכיבים היבשים, להוסיף את הרטובים ולערבב היטב או בעזרת מוט חשמלי או בכף.
מחממים שמן קוקוס במחבת, מוזגים כף מהתערובת (ליצירת לביבות קטנות) וכשרואים בועות קטנות הופכים לצד השני לעוד דקה ומורידים מהאש.
רוטב פירות יער:
מבשלים הכל בסיר קטן מספר דקות, מסירים מהאש ומצננים. (את עלי המרווה ומקל הווניל מוצאים לפני האכילה).
מרכיבים:
פנקייק:
- 2 תפוחי עץ מגורדים בפומפייה קטנה
- 1 כוסות חלב סויה/שקדים
- כפית תמצית וניל
- ½ כפית מלח
- ½ 1 כוסות קמח כוסמין
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כוס פירות יער קפואים או טריים
- קצת מים
- 4 עלי מרווה וקצת לימון
- מקל וניל או תמצית וניל
- 3 כפות מייפל סירופ