סינייה פטריות
אופן ההכנה:
מכינים את הטחינה- מערבבים את כל מרכיבי הטחינה במעבד מזון
מטגנים קלות את הכרישה הבצל בשמן הזית
חותכים את הפטריות, מוסיפים לבצל ולכרישה וממשיכים לטגן, מוסיפים את השום, עלי התימין הטרי ומלח
מעבירים לכלי חסין חום, שופכים את הטחינה מעל ואופים כרבע שעה עד עשרים דקות
מוציאים מהתנור מפזרים מעל שפע של פטרוזיליה
מגישים חם עם לחם איכותי או לצד קערת אורז
זהירות מתחסל ברגעים...
מרכיבים:
לטחינה:
- 1/3 כוס טחינה מלאה גולמית
- 1/2 כוס מים קרירים
- 2 שיני שום
- קצת לימון
- מלח ופלפל
- 1 כרישה
- 1 בצל
- 1 חבילה פטריות שמפיניון
- 1 חבילה פטריות שיטאקי
- 1 חבילה פטריות מלך
- שמן זית
- ענפי תימין טרי
- מלח פלפל שחור גרוס
- להגשה-פטרוזיליה קצוצה