פודיק צ'איה
זרעי צ'איה מספקים אנרגיה, עשירים באומגה 3' מנקים את הגוף עוזרים במצבים של עצירות. עוזרים לספיגה טוב יותר של ויטמינים ומנרלים בעיקר סידון וברזל.
אפשר להוסיף את הצ'איה לשייק או בתם לסלט.
הפעם אני רוצה ללמד אתכם להכין פודינק ממש בכלום עבודה רק צריך לתת לזה לעמוד מספר שעות. זה פתרון מעולה לארוחות ביניים.
אופן ההכנה:
לערבב את הצ'איה עם כוס חלב וסילאין למספר דקות.
לתת לזה לעמוד 2 דקות ואז לערבב שוב.
לכסות ולתת לזה לעמוד במקרר לפחות ל 5 שעות אפשר ואפילו מומלץ לכל הלילה
להגיש עם קצת פירות יער.
מרכיבים:
- 4 כוס זרעי צ'איה
- כוס חלב צמחי
- 1 כפית סילאין
- קצת פירות להגשה: פירות יער/תות/מנגו/בננה ועוד