סלט תרד - לא גמור
אופן ההכנה:
*אני מרסקת את פטריות שיטאקי במכתש ועילי.
קוצצים את הבצל.
פורסים את הפטריות
מקפיצים קלות את הבצל עם הפטריות
מערבבים כל כל החומרים. מסדרים בפירקס מלבני.
מוסיפים עוד 2 כוסות מים. מכסים ואופים ב 170 מעלות למשך שעה.
מרכיבים:
- 2 כוסות אורז בסמתי מלא , מושרת כשעה במים רותחים
- 1/2 כוס של פטריות שטאקי מרוסקות מושרות עם 2 כוסות מים רותחים כשעה
- 1 בצל
- חצי חבית פטרוזיליה, קצוצה
- פטריות שמפיניון
- 1/4 כוס סויה
- 2 שיני שום כתוש
- מלח ופלפל