סלט תרד - לא גמור

ברגע אחד יש לכן ערמה של בריאות ועונג. סלט פשוט קליל טעים ויפה משתלב בכל ארוחה. כל מי שמכירה אותי יודעת כמה אני מאמינה שחשוב לשלב עלים ירוקים בתזונה היומיומית שלנו. בשביל לשמור על הבריאות שלנו, על מראה העור, על המשקל והרגשה הטובה. 

אופן ההכנה:

*אני מרסקת את פטריות שיטאקי במכתש ועילי.
קוצצים את הבצל.
פורסים את הפטריות
מקפיצים קלות את הבצל עם הפטריות 
מערבבים כל כל החומרים. מסדרים בפירקס מלבני. 
מוסיפים עוד 2 כוסות מים. מכסים ואופים ב 170 מעלות למשך שעה.

מרכיבים:

  • 2 כוסות אורז בסמתי מלא , מושרת כשעה במים רותחים
  • 1/2 כוס של פטריות שטאקי מרוסקות מושרות עם 2 כוסות מים רותחים כשעה
  • 1 בצל
  • חצי חבית פטרוזיליה, קצוצה
  • פטריות שמפיניון
  • 1/4 כוס סויה
  • 2 שיני שום כתוש
  • מלח ופלפל

בתאבון