סלט סגלגל – מורכב מסלק גזר וקולרבי

היתרון והחסרון בסלט שצריך לעשות אותן יום קודם. לכן אני עושה אותו הרבה בארוחות חגיגיות שומרת אותו במקרר וחוסך לי את התעסקות ביום האירוח. כמו כל הסלטים הוא פשוט הכנה רוב העבודה בו חיתוך הירקות בצורה יפה. הוא מוסיף הרבה צבע לכל ארוחה.

אופן ההכנה:

לערבב הכל ביחד לשמור במקרר לפחות יום לפני הגשה
לפני הגשה לפזר אגוזי מלח.

מרכיבים:

  • 3 גזרים חתוכים למקלות
  • 3 סלקים חתוכים למקלות
  • 2 קולרבי חתוכים למקלות
  • קצת ג'ינג'ר מגורד
  • חופן חמוציות
  • אגוזי מלך( לפני ההגשה.)
רוטב
  • 1/2 כוס שמן 
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס חומץ אורז
  • כף שטוחה של סילאין
  •  לערבב הכל ביחד לשמור במקרר לפחות יום לפני הגשה
  • לפני הגשה לפזר אגוזי מלח

בתאבון