סלט וואקמה
אופן ההכנה:
יוצקים על האטריות מים רותחים ומשרים את האטריות במים עד לריכוך. מסננים
משרים את האצות ל10-15 במים קרים. ומסננים אותם היטב.
חותכים את המלפפון והגזר לרצועות דקות
חותכים את הבצל הירוק לעיגולים.
בקערה קטנה או מצנצנת מערבבים את כל חומרי הרוטב
מערבבים את כל המצרכים עם הרוטב היטב. ומפזרים מעל שומשום שחור.
הסלט הכי טעים אחרי שעה שהוא סופח את הטעמים.
מרכיבים:
- 100 גרם אטריות שעועית
- 2 מלפפונים
- 1 גזר
- 1/2 אצות וואקמה מיובשות
- בצל ירוק
- חופן נבטים סינים
- 4 כפות חומץ אורז
- 2 כפות מיורן
- 2 כפות סויה
- קצת ג'ינג'יר
- 1 כף שמן שומשום
- שומשום שחור לקישוט