סלט ברוקלי ופטריות


סלט חגיגי במיוחד שמשתלב מעולה כתוספת קרה לשולחן חגיגי. הוא פינוק אמיתי .,שילוב מיוחד של דברים טעימים. תמיד מקבל הרבה מחמאות
דורש קצת התעסקות פשוט להכנה אפשר להכין אותו מספר שעות מראש.
תמיד מתחסל... לא חשוב כמה מכינים אז אין לי תשובה איך הוא למחרת

אופן ההכנה:

לחלוט את הברוקולי
לפרוס את הפטריות 
לערבב הכול ביחד 

מרכיבים:

  • 500 גרם ברוקולי, מפורקים לפרחים קטנים 
  • חבילת פטריות
  • 150 גרם זיתים, מגולענים וחתוכים
  • אגוזי קשיו טבעים
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית חרדל
  • 2 כפות גדולות של יוגרט
  • 1/4 כוס שמן זית
  • קצת לימון
  • מלח ופלפל

בתאבון