מרק שהוא ארוחה שלמה
אופן ההכנה:
בשלב ראשון -
לבשל רק את גרון הודו עם ליטר וחצי מים למשך שעה.
לשמור את המים להמשך
להפריד את בשר הודו מהעצם
הכנת המרק:
מקפיצים במעט שמן את הבצל
- מוספים את הגזר והסלרי מערבבים
- מוסיפים את שאר הירקות, הודו המפורק, השעועית הלבנה, רסק העגבניות
- מוסיפים את מי הבישול מגרון הודו במידת הצורך מוסיפים עוד מים.
- שהמרק רותך נוסיף את התבלינים ועשבי התבלין
- לבשל כ-35 דקות
בתאבון.
מרכיבים:
- גרון הודו
- 1 בצל חתוך קטן
- 3 גזרים, חתוכים לקוביות
- 2 מקלות של סלרי, חתוך לקוביות
- 2 קישואים, חתוכים לקוביות
- 2 1/כרוב, חתוך
- *אפשר גם להוסיף תחתיות ארטישוק/קולרבי/ מנגול/תפוא
- כוס שעועית לבנה מבושלת
- רסק עגבניות קטן
- עלי סלרי/צרור פטרוזיליה/צרור כוסברה, חתוכים
- תבלינים: מלח, פלפל, כמון, כמון, פפריקה, ארגנו צ'ילי מתוק .