מרק כתום עם קרם קוקוס

קוצצים את הבצל והכרישה ובסיר גדול עם קצת שמן זית מזהיבים אתם. מקלפים וחותכים את כל שאר הירקות ומוסיפים אותם לסיר עם הבצל ביחד עם שום וג'ינג'ר. 
מוסיפים ליטר מים ומביאים לחתיכה מוסיפים את תבלינים ומבשלים כ- 40 דקות. מוצאים את הלימון גרס. טוחנים את המרק למרקם חלק.
מחזירים לסיר שופכים את החלב קוקוס ומביאים לרתיחה בשנית. טועמים עם צריך עוד מליחות. אפשר לקשט מעל עם חלב קוקוס.

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל והכרישה ובסיר גדול עם קצת שמן זית מזהיבים אתם.
מקלפים וחותכים את כל שאר הירקות ומוסיפים אותם לסיר עם הבצל ביחד עם שום וג'ינג'ר. 
מוסיפים ליטר מים ומביאים לחתיכה מוסיפים את תבלינים ומבשלים כ- 40 דקות.
מוצאים את הלימון גרס. טוחנים את המרק למרקם חלק.
מחזירים לסיר שופכים את החלב קוקוס ומביאים לרתיחה בשנית.
טועמים עם צריך עוד מליחות. אפשר לקשט מעל עם חלב קוקוס

מרכיבים:

  • 1 בצל 
  • 1 כרישה
  • 3 גזרים
  • 2 בטטות בינוניות
  • דלורית
  • 2 שיני שום
  • ג'ינג'יר
  • ענף למון כרס (לא חובה)
  • קצת אבקת קארי
  • 100 חלב קוקוס 
  • מלח ופלפל

בתאבון