מרק חצילים קר
אופן ההכנה:
המרק:
לאדות את הבצל והחצילים בערך 10 דקות, להוסיף מים ותבלינים. לבשל עד שרך ולמעוך למחית חלקה.
להגיש קר ולצדקת לכל מנת מרק כף מהקרם קשיו.
קרם קשיו:
לערבב את כל החומרים חוץ מהעירית בבלנדר.
מרכיבים:
המרק:
- 3 חצילים בינוניים קלופים וחתוכים
- 3 בצלים גדולים קלופים וחתוכים
- כפית קארי לבן
- מלח ופלפל
- 5 כוסות מים
- להגשה: עירית וגרעיני חמניות
- 1/2 כוסות אגוזי קשיו שהושרו לפחות 4 שעות
- 2/3כוס מים
- כפית קארי
- מלח & פלפל
- לקישוט, קצת עירית קצוצה