מרק גספאצ'ו- מרק עגבניות קר
אופן ההכנה:
לטחון היטב את כל המרכיבים בבלנדר לטעם שלא חסר תיבלון.
מרכיבים:
- 1 קילו עגבניות בשלות
- 2 שיני שום
- 2 מלפפונים ירוקים
- 1/2 בצל סגול
- 1 פלפל ירוק
- 1 פלפל אדום חריף
- 1/2 כוס אגוזי קשיו (מושרים 4 שעות במים) לא חובה
- 6 כפות חומץ בן יין אדום
- 1/3 כוס שמן זית
- 1-2 כוסות מים
- מלח ופלפל
- להגשה: קרוטונים או/ו תערובת ירוקה (בצל ירוק, פטרוזיליה, כוסברה)