מרק גספאצ'ו- מרק עגבניות קר

שאנחנו אומרת מרק תמיד מדמיינות משהו חם שקר בחוץ.... זהו מרק קר שאוכלים בקיץ
לוקח רגע להכין אותו. הוא משביע עשיר בירקות טריים עם פרוסת לחם איכותי זאת ארוחת ערב מושלמת.

אופן ההכנה:

לטחון היטב את כל המרכיבים בבלנדר לטעם שלא חסר תיבלון.

מרכיבים:

  • 1 קילו עגבניות בשלות
  •  2 שיני שום
  • 2 מלפפונים ירוקים
  • 1/2 בצל סגול
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 פלפל אדום חריף
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו (מושרים 4 שעות במים) לא חובה
  • 6 כפות חומץ בן יין אדום
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1-2 כוסות מים
  • מלח ופלפל
  • להגשה: קרוטונים או/ו תערובת ירוקה (בצל ירוק, פטרוזיליה, כוסברה)

בתאבון