מנגו יוגורט
שמנגו מגיע לשווקים אי אפשר לעמוד בפיתוי שלו... בשנים האחרונות אני מוצאת את עצמאי קונה ארגזים אצל חקלאים... אז מה עושים עם הפרי הטעים הזה חוץ מלאכול אותו טרי או להוסיף בשייק וסלט. אני משתפת אתכם במתכון המדהים והטעים הזה יכול לשמש כקינוח מושלם או כארוחת ביניים מפנקת.
פשוט להכנה תעקבו אחרי השלבים צריך להתחיל להכין את המתכון יומים קודם... זה החיסרון היחיד שלו.
אופן ההכנה:
יומיים לפני הגשה-
שופכים את תכולת היוגורט לבד חיתול ונותנים לנוזלים לטפטף, במקרר בתוך קערה .
יום לפני הגשה-
מקלפים וחותכים את המנגו לרצועות. מסדרים בכלי הגשה עם שולים
מערבבים את היוגורט עם 1/2 חבילה שמנת לבישול ומסדרים מעל המנגו
מפזרים מעל 2 כפות של סוכר חום
מקררים 24 שעות ומגשים
*זהירות אי אפשר להפסיק לאכול את זה.
מרכיבים:
- ליטר יוגורט
- חצי חבילה של שמנת לבישול
- 4 מנגו
- 2 כפות סוכר חום