ממתק שוקולד וטחינה

שמתחשק משהו... רוצות לשמור ל הבריאות, והגזרה זאת אופציה מעולה.
ממתק פשוט להכנה, עשיר סופר טעים ובריא רק זהירות או ממכר.

אופן ההכנה:

להמיס את השוקולד במיקרו או בין מרי
בכלי בנפרד לערבב טחינה עם הסילאין
לערבב את השוקולד עם הטחינה (ערבוב לא אחיד שיראה כמו שיש)
מחליקה על ניר אפייה ומקפלת את הנייר אפשר להשטיח בתוך תבנית.
לשים במקפיא לשעתיים לחתוך לקוביות בגודל הרצוי ולשמור במקפיא אפשר גם במקרר.

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר 75%
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות סילאין


בתאבון