מוס תות שדה עם קצפת קוקוס
אופן ההכנה:
בבלנדר לערבב את כל החומרים למוס עד למרקם חלק ולסדר בתבנית מוארכת או בכלים אישיים
הקצפת:
מצננים את הפחית קוקוס לפחות לכל הלילה. פותחים את הפחית (בלי לנער) ומשתמשים רק עם החלק המוצק שלמעלה מוסיפים אתהפסיפלורה ומקציפים מספר דקות עד שנוצרת קצפת.
מסדרים את הקצפת מעל למוס ומקררים מספר שעות לפני ההגשה.
מרכיבים:
חומרים למוס:
- 1 כוס אגוזי קשיו, שהושרו לפחות 2 שעות במים
- 1/2 כוס מים
- 3/2 כוס תות שדה
- כף שמן קוקוס
- 3 כפות דבש/מייפל
- 1/4 אבוקדו
- 1 פחית קרם קוקוס
- 2 כפות פסיפלורה (לא חובה)