מאפינס תפוחי עץ 

כשאנחנו מתייחסות לתהליך של הירידה במשקל כדרך חיים ולא כדיאטה, אנחנו צריכות ללמוד לשלב את כל סוגי האוכל. 
המתכון הבא למאפינס הוא בריא, יחסית דל בקלוריות ואופציה טובה למשהו מתוק ליד הקפה.
כמו מרבית המתכונים שלי הוא פשוט להכנה ומסייע גם להרגיל את הילדים שלנו לאכול פחות מתוק.

בנוסף, מדובר באחד האהובים עלי ועל הילדים שלי והוא מושלם לאירוח במהלך החגים או בכלל.

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום 180 מעלות.
חותכים את התפוחים לריבועים קטנים מקפיצים קלות עם חמאה או שמן קוקוס והקינמון.
מוסיפים את הקמחים ואבקת האפיה מערבבים היטב מוסיפים את תפוחי עץ המוקפצים.
מעבירים לתבנית מאפינס ואופים 25 דקות.

מרכיבים:

  • 2 תפוחי עץ + קצת שמן קוקוס/חמאה להקפצה
  • קינמון
  • 3 ביצים
  • עד 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס רסק תפוחי עץ ללא סוכר
  • 1 כוס קמח כוסמיו
  • 1/2 כוס קמח שקדים 
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות סילאן


בתאבון