מאפינס גבינה

מתכון פשוט זה יכול לסגור פינה לארוחת ערב שמתחשק לנו משהו קצת אחר.
 ילדים ממש אוהבים את המאפינס.
אפשר לעשות את המאפינס ללא מוצאי חלב ובמקום גבינות לשים טופו 
אפשר לעשות ללא חיטה ולהשתמש בקמח שקדים או כל קמח אחר ללא גלוטן
לא חשוב איך תשחקו עם המתכון הוא תמיד יוצא חם מהתנור, טעים ומזין.

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את כל החוומרים בעזרת מזלג.
שופכים למנז'טים ומפזרים מעל קצת שומשום/קצח
אופים בתנור 15-20 דקות בחם 180 מעלות.

מרכיבים:

  • 500 גרם גבינה – יוגורט/קוטג'/גבינה לבנה/לבנה/טופו (אפשר לגוון)
  • 100-200 גבינה בולגרית
  • 2 ביצים
  • עלי בזיליקום טרי (לא חובה אבל מסיף הרבה)
  • 1/2 כוס קמח כוסמין (אפשר גם קמח שקדים אם רוצים ללא גלוטן)
  • מלח & פלפל 
  • שומשום/קצח לפזר מעל

בתאבון