לחם טחינה 

לחם טחינה הוא בין לחם למאפה, מושלם לכל מי שרוצה להפחית בפחמימות או לאכול ללא קמחיים הוא מצוין כתחליף ללחם או כארוחת ביניים משביע. 
כמו כל המתכונים הוא ממש פשוט להכנה מערביים הכל בקערה מסדרים בתבנית מאורכת או שאופיים בתבניות אישיות (מאפינס) .

אופן ההכנה:

מחממים תנור180 מעלות
בקערה מערבבים את כל המצרכים לבלילה אחידה. מעברים את הבלילה לתבנית משומנת היטב ומפזרים מעל את התוספות
אופיים במשך 30 דקות.
פורסים את הלחם רק שהוא כבר מתקרר.

מרכיבים:

  • 6 כפות טחינה
  • 4 ביצים
  • 1 כף דבש/סילאין
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית אבקת אפיה
  • כפית סודה לשתיה
  • תוספות לא לוותר
  • ½ כוס גרעיני חמניות/שקדים/אגוזים 
  • 3 כפיות צ’יה/שומשום/ כף תערבות עשבי תיבול

בתאבון