לביבות קישואים ללא גלוטן

לביבות מנצחות אצלנו בבית! 
אל תחכו רק לחנוכה בשביל להכין לביבות במיוחד לא את אלו.
ניתן להחליף את קמח השקדים במקמח כוסמין. לביבות אלו הם דיאטטיות, מהירות הכנה טעימות מתאימות לארוחת קלילה נוחות לקחת לעבודה...

אופן ההכנה:

מגרדים את קישואים בפומפייה גסה (צריכות להתקבל כ-2 כוסות). מניחים במסננת וסחטים מנוזלים.
מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים למעט הגבינות.
מוסיפים את הגבינה המגורדת, מערבבים שוב ומשאירים במקרר לכ-2 שעות.
 לוקחים כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מורידים את העיסה לתבנית אפייה מרופדת. אופים בחום של 180 מעלות כ- 25 דקות. באמצע האפייה מומלץ להפוך. 
הלביבות מוכנות כאשר זהובה משני הצדדים 
***מגישים עם קערית יוגורט ושמיר.

מרכיבים:

  • 5- 4 קישואים גודל בינוני
  • 1 בצל בינוני מגורר 
  • 2 שיני שום כתוש
  • צרור של פטרוזיליה, קצוצה
  • צרור של שמיר, קצוצץ
  • צרור קטן של נענע, קצוצה
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס קמח שקדים
  • 1/4 קמח עדשים כתומות או קמח תפוחי אדמה
  • קצת אגוז מוסקת
  • מלח ופלפל שחור
  • 150 גרם גבינת פטה או בולגרית

בתאבון