לביבות כרובית

פתרון נהדר לגיוון בארוחת הערב. דורש קצת התארגנות. אני מאמינה שאחד מסודות הצלחה של ירידה במשקל זה התארגנות מראש. אפשר ואפילו רצוי להכין את העיסה כבר בצהרים או אחרי הצהרים ורק בערב לאפות.

אופן ההכנה:

מבשלים את הכרובים במים רותחים עם מלח עד שהיא רכה
לסנן למעוך גס בעזרת מזלג.
להוסיף את כל התבלינים, הביצה והקמח עד ליצירה של תערובת אחידה ודביקה.
לתת לעיסה לנוח לפחות חצי שעה במקרר.
לחמם תנור 180 מעלות. בעזרת כף ליצור צורות
ולאפות 30 דקות עד שמשחים.

מרכיבים:

  • כרובית בינונית, מפורקת
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קינואה או כוסמין מלא
  • 1/2 חבילה של עירית קצוצה
  • חופן נענע, קצוצה
  • 1 כף סויה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית סומק
  • מלח

בתאבון