טראפלס שוקולד

התלבטתי עם להכניס את המתכון הזה כי הוא כל כך פשוט אבל הוא משדרג כל שוקולד ונראה מרשים. למי ששומרת על המשקל (וזה אומר כולנו) להתענג על חתיכה אחת וזהו!
המשקל והנראות לא פחות חשוב. אנחנו הרי מחפשות שליטה באוכל.

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד בסיר כפול מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
מגלגלים אותם ומגישים קרים.

מרכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס חמאת שקדים או טחינה 
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/4 כוס סילאן

בתאבון