טפיוקה ברוטב קוקוס עם פירות העונה
אופן ההכנה:
מרתיחים את המים, מוסיפים את פניני הטפיוקה ועשבי התבלין ומבשלים על אש קטנה עד שפניני הטפיוקה הופכים להיות שקופים לוקח בערך 20-25 דקות. חשוב לערבב כל הזמן שלא ידבק.
מורידים מהאש ומקררים
*עד השלב הזה אפשר לעשות יום לפני האירוע רק ברגע האחרון
מוסיפים את חלב הקוקוס, המייפל והפירות החתוכים
מרכיבים:
- כוס פניני טפיוקה + 5 כוסות מים
- צרור של עשבי תבלין כמו נענע, לואיזה, למון גרס, גרניום לימוני
- 3 כפות מייפל
- 1 חבילות של חלב קוקוס
- פירות מומלצים- תותים, מנגו, ליצ'י, פופיה