טפיוקה ברוטב קוקוס עם פירות העונה

אחרי 5 שנים שחייתי בסין תמיד יש לי מקום מיוחד בלב ובקיבה לאוכל מהמזרח
וזה אחת המנות האהובת על ילדי.
לא מכינה אותה הרבה כי היא דורשת יחסית הרבה זמן ערבוב על האש. אפשר להכין שלב ראשון מראש אפילו יום קודם את החלב קוקוס ואת הפירות לשים לפני הגשה.
יתרון נוסף ומרכזי של המנה שהיא לא מכילה גלוטן.

אופן ההכנה:

מרתיחים את המים, מוסיפים את פניני הטפיוקה ועשבי התבלין ומבשלים על אש קטנה עד שפניני הטפיוקה הופכים להיות שקופים לוקח בערך 20-25 דקות. חשוב לערבב כל הזמן שלא ידבק. 
מורידים מהאש ומקררים
*עד השלב הזה אפשר לעשות יום לפני האירוע רק ברגע האחרון 
מוסיפים את חלב הקוקוס, המייפל והפירות החתוכים

מרכיבים:

  • כוס פניני טפיוקה + 5 כוסות מים
  • צרור של עשבי תבלין כמו נענע, לואיזה, למון גרס, גרניום לימוני
  • 3 כפות מייפל
  • 1 חבילות של חלב קוקוס
  • פירות מומלצים- תותים, מנגו, ליצ'י, פופיה 

בתאבון