טורטיה כוסמת ירוקה

זה לא סתם הפך להיות להיט...פשוט וקל מאד להכנה. סופר בריא ותומך בתהליך ירידה במשקל
כוסמת ירוקה זה סוג של סופר דגן ללא גלוטן בעל ערך גליקמי נמוך מתאים לסכרתיים ולאנשים שרוצים להפחית פחמימות.
זה עדין עונה על הצורך של פיתה שאפשר למלא , לנגב לקחת איתנו לעבודה או להנות בבית.

אופן ההכנה:

משרים את הכוסמת במים לפחות 3 שעות. עדיף לכל הלילה להשרות במקרר.
מסננים את המים, ומכניסים את הכוסמת עם חצי כפית מלח אבקת אפיייה ו 3כוסות מים חדשים לבלנדר
טוחנים בבלנדר עד שהעיסה נעשית חלקה – דומה לעיסה של פנקייק
בחום גבוה של הכיריים, מחממים מחבת בעזרת מצקת יוצקים למחבת 3/4 מהעיסה כמו פנקייק גדול.
קולים במחבת למשך כמה דקות מכל צד – עד שמקבל צבע שחום
מניחים בצד ועוברים לטורטייה הבאה.

מרכיבים:

  • 2 כוסות כוסמת ירוקה
  • 2.5 כוסות מים
  • חצי כפית מלח
  • כפית אבקת אפייה

בתאבון