חזה עוף ממולא בפסטו בתנור 

לעיתים קרובות הלקוחות שלי מתלוננות שמשעמם להם לאכול רק חזה עוף על מחבת פסים... אז אם גם את מרגישה כמוהם זה המתכון עבורך.
דורש קצת השקעה אבל ממש טעים ונראה יפיפה. דיאטתי, משביע ובהחלט עושה שינוי מהארוחות השגרתיות. תאהבי את עצמך ותשקעי בעצמך!

אופן ההכנה:

פסטו
מלח ופלפל שחור
נערבב הכל במיקסר ונשמור למרקם של מישחה עם זה סמיך מדי נוסיף עוד קצת שמן זית.
עוף
נחמם תנור מראש ל 200 מעלות
נחתוך את החזה לאורכו לא עד הסוף שיווצר לנו פתח כמו כיס.
נמלא את החזה עוף בפסטו
נעטוף כל חזה עוף בפרורי לחם עם התבלינים
נסדר בתבנית חסינה מחום ונאפה 15 דקות בחום של 200
ואז נוריד טמפרטורה ל 180, נכסה בנייר כסף ונבשל לעוד עשרים עד חצי שעה.

מרכיבים:

פסטו:
  • 6 צרורות בזיליקום
  • פלפל ירוק חריף
  • 10 שיני שום
  • חופן אגוזי מלך
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מיץ לימון סחוט
עוף:
  • 4 חזה עוף
  • פירורי לחם
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית כרגיל עוף
  • קצת מלח

בתאבון