"חומוס" כתום
אופן ההכנה:
לבשל את הבטטה עם העדשים הכתומות במים רתוחים, להוסיף כמון וכורכום למים הרותחים ולבשל עד שהתערובת רכה ולא נשארו מים.
לטחון את כל החומרים ביחד לעיסה אחידה. לסדר כמו צלחות חומוס עם שמן זית ופטרוזיליה מסביב.
מרכיבים:
- 1/2 כוס עדשים כתומים
- 1 בטטה קטנה
- 1/2 1 כוסות מים
- 1/3 כוס טחינה
- מיץ לימון
- כוסברה או פטרוזיליה
- 1-2 שיני שום
- כמון וכורכום
- קצת מלח ופלפל
- פטרוזיליה לקישוט