בייגלה עדשים כתומים

מלא בחלבון, קל להכנה וטעים!🧡

אופן ההכנה:


מערבים את כל המצרכים, פרט לשומשום, למחית אחידה (ההצק יוצא דביק ורך) 
בעזרת ידיים משומנות יוצרים כדורים קטנים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
יוצרים חור באמצע ומפזרים שומשום בנדיבות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהבייגל יציבים.

מרכיבים:

 

  • 1 כוס קמח עדשים כתומות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס יוגרט טבעי 
  • קצת מלח 
  • 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
  • לקישוט שומשום שחור/לבן

 



בתאבון