בגט כוסמין
אופן ההכנה:
לילה קודם מכינים את הבצק
בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק ובעזרת כף עץ. מערבבים מעט רק לאיחוד החומרים.
מכסים בנלייון נצמד ומנחים להתפחה מחוץ למקרר 12-15 שעות.
למחרת
מרפדים תבנית תנור בנייר.
יוצרים צורה מאורכת של בגט מכסים בבד ונותנים לבגט לתפוח בשנית (בערך לשעה)
מכנסים לתנור חם מאד 240 מעלות ומניחים בתחתית תנור את קוביות הקרח.
לאחר 2-3 דקות מורדים את חום התנור ל 180 מעלות ואופים עד 15 דקות.
מרכיבים:
- 3.5 כוסות (לבדוק) קמח כוסמין
- כפית שמרים יבשים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית דבש/סילאין
- ½ 1 כוסות מים
- לאפייה 4 קוביות קרח