אורז עם פטריות אפוי

אורז הוא אחד המאכלים הבסיסיים ביותר. המתכון הבא טעים להפליא, סופר יפה וצורת הכנה שלו שונה ממה שאנחנו רגילים מכיוון שאנחנו אופיים אותו בתנור עם פטריות טריות ויבשות. חבל שאין לי דרך להעביר לכם את הריחות...

אופן ההכנה:

*אני מרסקת את פטריות שיטאקי במכתש ועילי.
קוצצים את הבצל.
פורסים את הפטריות
מקפיצים קלות את הבצל עם הפטריות 
מערבבים כל כל החומרים. מסדרים בפירקס מלבני. 
מוסיפים עוד 2 כוסות מים. מכסים ואופים ב 170 מעלות למשך שעה.

מרכיבים:

  • 2 כוסות אורז בסמתי מלא , מושרת כשעה במים רותחים
  • 1/2 כוס של פטריות שטאקי מרוסקות מושרות עם 2 כוסות מים רותחים כשעה
  • 1 בצל
  • חצי חבית פטרוזיליה, קצוצה
  • פטריות שמפיניון
  • 1/4 כוס סויה
  • 2 שיני שום כתוש
  • מלח ופלפל

בתאבון