"גבינת" קשיו

זה אחד המתכונים הראשונים שהכנתי שעברתי לטבעונות... אני כבר ממזמן לא טבעונית אבל עדין המתכון הזה מככב אצלנו בבית. הוספת הפרוביטיקה היא לא חובה יוצר ממרח שעשיר בחיידקים חיוניים. תחליף מעולה לגבינה, בריא ואל תפחדו שזה מאגוזים לא בגלל הממרח אתם הולכים להשמין.

אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.

מרכיבים:

  • 2 כוסות אגוזי קשיו שהושרו לפחות 4 שעות     
  •  2/3 כוס מים
  •  קימל טחון
  • מלח & פלפל 
  • 2-3 קפסולות של פרוביוטיקה - לא חובה

בתאבון