סלט "טבולה" מחופש שעשוי מכרובית

סלט פופולרי של שילוב מנצח של עשבי תבלין, חמיצות, בורגול אגוזים רימונים
 רק שבמקום הבורגול יש פרורי כרובית חתוכה כך שהסלט ללא גלוטן, יתר בריא ופחות משמין.
משתלב בכל ארוחה, פשוט להכנה ובשנים החרונות מכב אצלנ במיחד בראש השנה מזכות הרימונים.
אפשר להחליף את הרימונים לחמוציות ולהוסיף שקדים, גרעינים, צנוברים וכל תוספת אחרת שאתם אוהבים בסלט טבולה.

אופן ההכנה:

חותכים את הכרובית לתפרחות בגודל בינוני 
במעבד מזון מוסיפים את הכרובית עשבי תבלין, הבצל ומפעילים בפולסים עד שעשבי התיבול נקצצים והכרובית הופכת לפירורים בגודל גרגירי בורגול.
מעבירים לקערה, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם. 
לפני ההגשה מוסיפים ת גרעיני הרימון וגרעיני הדלעת

מרכיבים:

  • כרובית קטנה/בינונית
  • 1/2 בצל סגל 
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור כסברה (לאוהבי הכוסברה)
  • 1/2 צרור נענע 
  • 1/4 כוס שמן זית כותי
  • 1/2 כס לימן סחוט
  • מלח& פלפל
  • רימון 
  • חופן גדל גרעיני דלעת

בתאבון