"סטייק" כרוב

הוא מצוין למי שרוצה לשמור על המשקל לאכול בריא וטים ועם מעט עבודה.
2 דקות עבודה חצי שעה בתנור ויש לכם תוספת מדהימה. הכרוב נראה יפיפה וטעים.

אופן ההכנה:

מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
חותכים את הכרוב לעיגולים בערך ל 1 ס"מ.
מניחים את פרוסות הכרוב, בזהירות שלא יתפרקו (אם מתפרק תצמידו חזק ביחד), ומזליפים קצת כרוב מפזרים מעט מלח גס וטוחנים מעל פלפל שחור ותימין
– מכניסים לתנור ואופים במשך 30 דקות.

מרכיבים:

  •  כרוב, מוצק ויפה
  • קצת שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • אפשר להוסיף ענף טימין

בתאבון