לביבות טונה

זה פתרון מצוין לארוחת צהרים קלילה או לארוחת ערב בתוספת של סלט וירק מבושל. 
ברגע יש לך ארוחה נהדרת, טעימה ותואמת לתהליך ירידה במשקל.
כדי שזה היה באמת טעים מומלץ להכניס את כל עשבי תבלין ולא לוותר עליהם.
חייבת וידואי קטן זה כמעט הדבר היחידי שאני צורכת משימורים. 
חשוב שתהיו מודעות שטונה הינו, דג גדול עשיר בכספית ולכן לא ממליצה לאכול טונה יותר מפעם בשבות. אז שאתן אוכלות תהנו מכל ביס. 

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
יוצרים בעזרת ידיים לחות עיגולים כמו לביבות
מטגנים במחבת עם קצת שמן זית.

מרכיבים:

  • 2 קופסאות טונה במים מסוננות היטב
  • 1 ביצה
  • 1 צ'ילי קטן, חתוך קטן (לא חובה)
  • חופן פטרוזליה/כוסברה, קצוצים
  • קצת נענע, קצוצה
  • בצל ירוק או בצל רגיל, קצוצים קטן
  • 1/4 קמח חומוס
  • פלפל שחור גרוס
  • במידת הצורך קצת מלח

בתאבון