תבשיל גרגירי חומוס עם מנגולד בסגנון הודי
אופן ההכנה:
חותכים את המנגולד את החלק הלבן חותכים קטן ומערבבים עם הבצל עלים הירוקים קוצצים גס.
מחמים בסיר שמן זית מוסיפים את זרעי כוסברה, כמובן, כוסברה מבשלים כדקה מוסיפים את הבצל והחלק הלבן של המנגולד. שהבצל הופך לשקוף מוסיפים את השום, ג'ינג'ר, צ'ילי מערבבים ואז מוסיפים את העגבניות.
מוסיפים את גרעיני החומוס ואת שאר התבלינים חוץ מפטרוזיליה וכוסברה.
להוסיף 2 כוסות מים ולבשל כ 30 דקות עד למרקם סמיך מוסיפים כוסברה ופטרוזיליה לקראת סוף הבישול.
מרכיבים:
- 2 כוסות גרגירי חומוס מושרים ומבושלים
- צרור עלי מנגולד
- 1 בצל , חתוכים קטו
- 2 עגבניות רכות, חתוכים לקוביות קטנות
- קצת ג'ינג'ר , כתוש
- 2 שיני שום, כתוש
- 1 צ'ילי, חתוך קטן
- חצי צרור כוסברה, קצוץ
- חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ
- שמן זית
- כף זרעי קימל
- כף זרעי כוסברה
- כף זרעי כמון
- כף כורכום
- כף פפריקה אדומה