סלט עדשים שחורות, בטטה ורוקט

סלט שיכול להיות ארוחה שלמה מכיל את כל אבות המזון פשוט להכנה, צבעוני, יפה וטעים. מתאים לצמחונים, טבעונים ומי שרוצה לשמור על המשקל, בתוספת ארוחה בשרית, אמצע שבוע או ארוחה חגיגית....תמיד יתאים ויתקבל באהבה.

אופן ההכנה:

לבשל את העדשים השחורות כעשר דקות עד שיתרכו מעט
לקלף ולחתוך את הבטטה לריבועים קטנים ולבשל במים כ25 דקות .
לקרר את כל הדברים
לערבב בקערה את כל מצרכים להוסיף את הרוקט והתבלינים. ולהגיש מיד.

מרכיבים:

  • 2 כוסות עלי רוקט
  • כוס עדשים שחורים
  • חופן נענע קצוצה
  • בצל סגול קטן קצוץ
  • בטטה בינונית
  • חופן גרעיני דלעת
  • חופן חמוציות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס לימון
  • כף חומץ תפוחים
  • מלח& פלפל

בתאבון