סלט עדשים שחורות, בטטה ורוקט
אופן ההכנה:
לבשל את העדשים השחורות כעשר דקות עד שיתרכו מעט
לקלף ולחתוך את הבטטה לריבועים קטנים ולבשל במים כ25 דקות .
לקרר את כל הדברים
לערבב בקערה את כל מצרכים להוסיף את הרוקט והתבלינים. ולהגיש מיד.
מרכיבים:
- 2 כוסות עלי רוקט
- כוס עדשים שחורים
- חופן נענע קצוצה
- בצל סגול קטן קצוץ
- בטטה בינונית
- חופן גרעיני דלעת
- חופן חמוציות
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס לימון
- כף חומץ תפוחים
- מלח& פלפל