לחם שקדים עם ברוקולי

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק.

אופים כ־30 דקות בתנור שחומם ל־180 מעלות.

אפשר גם לאפות בתבנית שקעים (מאפינס) – ואז זמן האפייה כ־20 דקות.

ניתן לפזר מעל גרעינים, שומשום או רוזמרין.

מרכיבים:

6 ביצים

2 כוסות קמח שקדים

1 כפית חומץ תפוחים אורגני

1 כפית דבש

1 כפית סודה לשתייה

1/4 כוס שמן זית

  • ראש ברוקולי קצוץ (לא חובה, אבל מוסיף המון)

בתאבון